Hardware Secrets Forums


Go Back   Hardware Secrets Forums > Hardware > Motherboards and Chipsets



Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-11-2013, 03:46 PM   #1
albertP
Senior Member
 
Join Date Nov 2012
Posts: 37
albertP is on a distinguished road

Default Asrock Extreme6 Driver Install Problem

Hi. I just upgraded my board, CPU and RAM from:

Gigabyte GA-78LMT-S2P
AMD FX 6100
Corsair XMS3 1333Mhz 16GB (2 X 8GB)

To:

ASRock Z77 Extreme6
Intel Core i5 3570k
G.Skill Trident X 1600Mhz 16GB (2 X 8GB)

I reinstalled Windows 7 on the HDD I was using (Toshiba DT01ACA050 500GB 32 MB Cache 7200 RPM SATA III 6.0Gb/s). So any former drivers from the old equipment would be gone. It's plugged into one of the SATA III 6.0Gb/s connectors (gray ones) on the board.

I had no issues until I tried to install drivers from the ASRock package DVD. Each time I install a driver, ie. the SATA III driver or even the audio driver, it requests a restart. Here is the issue:

When the machine restarts after installing a driver, it goes to a DOS page which says the following:

Nero Boot Loader
-error reading table 2 partition
It has other text on the screen which disappears too quickly to read. Then another DOS page with only this:

Driver Disk Preparer
Select Source
1.) Generate RAID/AHCI Diskette
2.) Generate AHCI Driver Diskette for ASMedia 106X SATA Host Controller
3.) Exit

No matter which option I press, it says to press any key and restart. Then, upon the restart, cycles back through all of the DOS stuff again. So after installing a driver, I run into this every time. However, some of the drivers do appear to have been installed, such as the LAN driver -- or I would not have gotten online.

Does anyone know what all of this means? Thanks in advance.
albertP
albertP is offline   Reply With Quote
new Sponsored Links

new Sponsored Links

Reply

Share This Thread

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Asrock H55DE3 Memory Problem Grizly87 Motherboards and Chipsets 3 11-10-2012 08:05 AM
graphic driver problem andybarrel Video 1 10-24-2008 10:17 AM
Catalyst 3DMark Vantage Hotfix Driver Gabriel Torres Video 0 04-29-2008 09:22 AM
Upgrading my Motherboard cornfarmer Motherboards and Chipsets 1 09-05-2007 04:31 AM
Install problem... net Memory 0 06-12-2006 03:53 AM


All times are GMT -8. The time now is 05:58 AM.


vBulletin Security provided by vBSecurity (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. ()
2004-12, Hardware Secrets, LLC. All rights reserved.